Wanneer

16/09/2018    
13:00 - 18:00

Waar

Hof ter borght
Heide 41, Westmeerbeek, Antwerpen, 2235, Kempen
Kaart wordt geladen...

Merodehappening 2018

De jaarlijkse belevenis voor liefhebbers van het Merodegebied strijkt in 2018 hier bij ons neer in Westmeerbeek!
Je vindt er van 13u00 tot 18u00 de gesmaakte ingrediënten van de Merode. Je maakt kennis met de troeven van de Merodegemeenten Aarschot, Diest, Geel, Herselt, Hulshout, Laakdal, Scherpenheuvel-Zichem, Tessenderlo en Westerlo.

De streek- en beleefmarkt vind je in het centrum van Westmeerbeek. Schuif aan bij de heerlijke streektafel voor een drankje of hapje uit de Merode. Een verfrissend biertje, smakelijke hapjes, zoete streekkoekjes of dampende koffie… er is voor ieder wat wils! Verken het toeristische aanbod van de Merode bij de onthaalstand en maak kennis met verenigingen en ondernemers uit ons Merodegebied. Straatartiesten en –muzikanten zorgen voor een gezellige sfeer. Ook voor kinderen wordt heel wat animatie op maat voorzien.
Via een wandeling langs de Grote Nete kom je terecht in het sprookjesachtige Hof Ter Borght. Daar kan je de stilte en rust die de Merode te bieden heeft op verschillende manieren beleven.

Geniet van al het moois en lekkers uit het prinsheerlijk platteland de Merode, jou gebracht door verenigingen en ondernemers uit de streek!
Wij van Kwb Hulshout zullen ook aanwezig zijn met een standje, kom gerust maar eens langs om kennis te maken met onze vereniging