Kaart wordt geladen...
Omdat de vorige reeks zo in de smaak was gevallen breien we er een vervolg aan toe. Cindy heeft 5 menu’s opgesteld die de koks in spe mogen klaar maken.
Starten doen we op 5 maart dan volgen 12/03 – 26/03 – 16/04 – 30/04.
menu 3
- Zoete aardappeltjes
- Bloemkool-venkelsoep
- Spiering met ananas en rijst
- Chocoladepudding met whiskysabayon
Prijs per les 25€. inbegrepen alle lesmateriaal + drank tijdens de les en aangepaste wijnen
Inschrijven Nico Verreet 0496/514547
menu 4
- Pittige gamba’s
- Kippensoep met lettertjes
- Varkensribben uit de stoofpot met puree
- Rijstpap met kokosmelk en speculaas
menu 5
- Gevulde Champignons met salami
- Wortelsoep met chorizokruim
- Paella
- Crème Catalana